Primul eşalon naţional care „închide taraba” este Liga a III-a, astăzi şi mâine fiind programate partidele ultimei etape din acest an. Una în care principalul „inamic” al jucătorilor, cu siguranţă, nu va fi din „tabăra adversă”, ci zăpada, gerul, terenurile grele.
Astra 2 – singura formaţie de eşalon trei care activează în Prahova – merge în această ultimă etapă, la Craiova, pentru meciul cu CSO Filiaşi. După o perioadă mai slabă din punct de vedere al rezultatelor, ultimele runde au arătat un reviriment al elevilor lui Adrian Senin, care au obţinut o remiză pe terenul celor de la Horezu – lider la acel moment al seriei a III-a, apoi două victorii „legate”, la Strejnic, în meciurile cu Pucioasa şi Bascov.
Partida este programată de la ora 14,00, pe stadionul „Petrom – Chimia”.

Domneştiul spune „pas”

Ultima etapă a turului aduce şi o neprezentare în această serie, Viitorul Domneşti, „lanterna roşie”, fără niciun punct în întrecere (!!!), anunţând departamentul „Competiţii” al Federaţiei Române de Fotbal că nu va organiza jocul din această rundă contra „satelitului” Voluntariului! Domneştiul va „bifa” astfel o neprezentare, iar în retur, nu se ştie dacă va mai continua întrecerea! Situaţia nu este singulară, pentru că în sezonul trecut, aceeaşi echipă, a avut două jocuri pierdute la „masa verde”, cu Petrolul (neorganizat) şi Flacăra Moreni (nu au avut medic la teren), dar, în ciuda acestor forfait-uri, a fost acceptată să continue în eşalonul trei, pe „locurile vacante” , chiar dacă era retrogradată din punct de vedere sportiv.