Cristi Damian, Marcel Marin

CS Blejoi continuă duelul “la distanţă” cu AFC Băneşti Urleta pentru poziţia 1 în Liga A Prahova, un singur gol despărţind acum cele două echipe în fruntea ierarhiei la judeţ.
Cu o linie aproape identică de clasament (câte 12 victorii, un egal, o înfrângere), cele două formaţii sunt acum separate doar la golaveraj, de un singur gol, rezultatele din ultima etapă, în care Blejoiul a avut parte de un meci mai uşor decât Băneştiul, permiţând elevilor lui Răzvan Vlad să depăşească rivala la primul loc.
CS Blejoi s-a impus pe terenul “lanternei” CS Ceptura, la Pleaşa, scor 8-0, într-un meci “atipic” ca desfăşurare, în sensul că, la pauză, scorul era de doar 1-0 pentru oaspeţi (gol M. Iancu)! Apoi, din min. 54, s-a “dat drumul la conducta cu goluri”, Blejoiul reuşind să marcheze de încă 7 ori, prin Ruptureanu – 2, Rudaru, Ursu, Dragomir, Ir. Dumitru şi Ghinea, pentru un +33 la golaveraj!
Băneştiul a câştigat, la rândul său, trei puncte foarte importante, la Breaza, scor 3-2, rămânând echipa cu cel mai bun atac, în timp ce Blejoiul are cea mai bună apărare! Cu un golaveraj de +32, elevii lui Marius Vişan sunt acum pe locul 2, podiumul fiind încheiat de Petrolistul Boldeşti, singura echipă neînvinsă, până acum, în acest sezon al primei ligi judeţene, dar care are 4 egaluri în cont.

Vişan – gol decisiv în faţa echipei unde poate să devină preşedinte!Visan

La Breaza, AFC Băneşti a avut parte de un meci infinit mai greu, decis în minutele de prelungiri de nimeni altul decât Marius Vişan. Adică antrenor şi jucător la seniorii Băneştiului, dar şi antrenor la juniorii adversarei, Tricolorul Breaza, fostă glorie a acestui club, cu care a activat în eşalonul secund şi unde are şanse mari să devină… preşedinte!
Vişan a trăit de toate în ziua meciului, mai întâi reuşind să câştige derbiul seriei la juniori B, unde Tricolorul Breaza, cu Vişan pe bancă, se luptă pentru supremaţie cu… CS Blejoi! A fost 3-1 pentru elevii lui Vişan, care au procentaj maxim în clasament – 10 meciuri, 10 victorii şi un golaveraj excelent, 78 goluri date, doar 5 primite! Apoi, după câteva ore, antrenorul de la juniorii Tricolorului a devenit “duşmanul” din teren, într-un meci Breaza – CS Băneşti decis într-un final interzis cardiacilor. Arbitrat de asistentul de Liga I Valentin Dumitru, duelul dintre “vecinele” Breaza şi Băneşti a început bine pentru gazde, care au condus cu 2-1 (goluri Duricu şi Zamfir, după ce Roşu deschisese scorul în min. 48 pentru oaspeţi)! Iar Băneştiul a reuşit să întoarcă meciul în min. 88 şi 90+1, prin reuşitele foştilor divizionari B – Copilu şi Vişan, continuând să spere la o performanţă majoră – câştigarea Ligii A!