Petre Apostol

Sala Sporturilor din Iaşi a fost gazda etapelor finale din cadrul Campionatului Naţional Judo Ne Waza (luptă la sol) şi al Cupei României pentru seniori. La ambele competiţii, printre sportivii remarcaţi s-au regăsit şi reprezentanţi de la CSM CFR CSŞ Ploieşti, pregătiţi de antrenorii Gheorghe Savu (coordonator), Mihai Trandafirescu şi Doru Munteanu. La finala Campionatului Naţional Ne Waza au participat 65 de sportivi de la peste 20 de cluburi din ţară, iar reprezentanţii CSM CFR CSŞ Ploieşti au reuşit să intre în posesia a două medalii – una de argint şi una de bronz.
Vicecampion din tabăra ploieşteană a devenit Andrei Pîrloga, finalist în cadrul competiţiei la categoria 81 kg, în vreme ce medalia de bronz a revenit sportivei Diana Marcu, la categoria 52 kg.
De asemenea, aproape de podium au mai fost încă două reprezentante ploieştene, Denisa Cristea şi Codruţa Lungu, ambele ocupând locul al cincilea la categoria 52 kg. La Cupa României au participat 95 de sportivi de la peste 30 de cluburi din ţară. Şi în această competiţie, reprezentanţii de la CSM CFR CSŞ Ploieşti s-au ridicat la înălţimea aşteptărilor, adunând patru medalii, dintre care trei de argint şi una de bronz.
Medaliile de argint au fost obţinute de către Andrei Pîrloga (81 kg), Denisa Cristea (52 kg) şi Diana Marcu (70 kg), în vreme ce medalia de bronz a revenit Codruţei Lungu (52 kg).