Petre Apostol

La Complexul Turistic de Nataţie din Târgovişte, s-a desfăşurat Campionatul Naţional de Înot pentru cadeţi (fete 12-13 ani, băieţi 12-14 ani), competiţie la care s-a remarcat şi o sportivă prahoveană, de la secţia din Câmpina a clubului Contratimp. Pregătită de antrenorul Octavian Postolache, înotătoarea Andreea Văcaru şi-a reconfirmat potenţialul, adjudecându-şi titlul naţional. Sportiva prahoveană s-a impus în cadrul probei de 100 metri fluture, la categoria de vârstă 13 ani, care este, de altfel, specialitatea sa. La întrecere au luat startul 37 de înotătoare, Andreea Văcaru stabilind cel mai bun timp – 1:18.35 minute, cucerind medalia de aur.
Pe podiumul probei de 100 metri fluture au mai urcat sportivele Maria Petrache (CS Aqua Team Bucureşti, 1:08.43 minute), respectiv Noemi Kacso (Clubul Sportiv Şcolar Târgu Mureş, 1:09.33 minute).
De menţionat că Andreea Văcaru a fost premiată de către prima medaliată olimpică a înotului românesc, Anca Pătrăşcoiu, care în prezent este antrenoare chiar la clubul sportivei prahovene, dar la secţia din Bucureşti.
Performanţa Andreei Văcaru a reprezentat singura medalie obţinută de Clubul Sportiv Contratimp, grupare pentru care, din Câmpina, au mai concurat înotătorii Ştefan Rachieru, Alexandra Diaconu, Mihaela Ellersdorfer, Antonio Stoian, Andrei Lazăr, Ştefan Şerbănescu, Rareş Rădoi, Sebastian Costache şi Teo Magda.