Petre Apostol

Sâmbătă, pe Stadionul „Iolanda Balaș Soter” din București, s-a desfășurat etapa finală a Campionatului Național de Atletism pentru copii 1 (născuți în 2005 și 2006). Printre cei peste 400 de sportivi prezenți din întreaga țară s-au regăsit și reprezentanți ai Clubului Sportiv Școlar Ploiești, antrenați de profesorii Maria Andrei și Florin Andrei.Andrei Blanaru
Clubul ploieștean a reușit să-și adjudece la această ediție două medalii de bronz, prima în cadrul probelor individuale și cea de-a doua în cadrul concursului de ștafetă.
Astfel, la individual, Andrei Blănaru a obținut medalia de bronz la proba de 300 metri, elevul pregătit de profesoara Maria Andrei fiind cronometrat cu timpul de 42.81 secunde.
Medalia de bronz obținut în concursul pe echipe din tabăra ploieșteană a fost obținută de ștafeta 4 x 100 metri fete, în componența Adina Moldoveanu, Laura Manolescu, Lorena Gherman, Rossana Ristulescu. Atletele ploieștene au câștigat medaliile de bronz, în condițiile în care la start au fost 13 echipe, ștafeta de la CSȘ Ploiești sosind cu timpul de 54.77 secunde, fiind la doar 25 de sutimi de secundă în urma echipei clasate pe locul secund, de la CSȘ Viitorul Cluj-Napoca, respectiv la 74 de sutimi de secundă în urma ștafetei campioane – CSȘ Bacău.