Petre Apostol

Astăzi şi mâine, pe Stadionul „Aurora” din Băicoi se vor disputa meciurile turneului final din cadrul Circuitului Naţional de Mini-Rugby la categoria U14. Clubul Sportiv Aurora Băicoi este, astfel, pentru al doilea an consecutiv, gazda turneului final al competiţiei respective, încercând, de această dată, să-şi apropie medaliile de aur, după ce, la ediţia precedentă, a câştigat medaliile de bronz.
La turneul de anul trecut, Aurora Băicoi a câştigat grupa preliminară, cu două victorii din 7-Bdouă partide (cu Dinamo CSŞ 6 București şi CSŞ Bârlad), însă a pierdut în semifinale cu CSA CSŞ Steaua Bucureşti, echipă care avea să cucerească medaliile de aur, întrecând pe CSO Pantelimon, în finala mare. În schimb, prahovenii s-au impus în finala mică, disputată în compania celor de la Rugby Team Constanţa, ocupând, astfel, locul al treilea, la turneul final luând parte 12 echipe.
Şi de această dată tot 12 echipe vor fi prezente la Băicoi pentru a-şi disputa medaliile din Circuitul Naţional, astăzi meciurile urmând să înceapă de la ora 14:00, iar mâine, când este programată faza finală, partidele vor începe de la ora 15:00.
De menţionat că, în urmă cu o lună, Aurora Băicoi a devenit campioana Munteniei la categoria U14, câştigând Campionatul Regional, organizat de Asociaţia Municipală de Rugby Bucureşti, bifând 18 victorii în cele 19 partide disputate de-a lungul întregului sezon competiţional.