Bogdan Chitic

Echipa fanion a județului, FC Petrolul Ploiești, va organiza, la finalul săptămânii viitoare, o acțiune de selecție pentru jucători născuți în anii 2001, 2002 și 2003, în vederea completării grupelor de Juniori „A” și Juniori „B”. Mai precis, sâmbătă, 19 aprilie, începând de la ora 10:00, la Stadionul „Vega” din Ploiești, situat pe Strada Vega, 8B, toți cei care doresc să susțină probe de joc în perspectiva legitimării la grupele de juniori mai sus amintite sunt așteptați de antrenorii din cadrul clubului.

Marius Manolache

Fiecare participant la acțiunea de selecție trebuie să prezinte un acord din partea clubului la care este legitimat, dacă este cazul, și o adeverință medicală de tip „apt efort fizic pentru sport de performanță”. De asemenea, jucătorii trebuie să aibă asupra lor echipament sportiv adecvat și încălțăminte pentru teren cu iarbă. Alte detalii suplimentare pentru acțiunea organizată de FC Petrolul Ploiești pot fi obținute la numărul de telefon 0733.201.291, persoană de contact Marius Manolache.

Bilete pentru meciul cu CS Mioveni 2

Mâine, cu începere de la ora 14:00, liderul seriei a III-a, FC Petrolul, primește vizita celor de la CS Mioveni 2, într-o partidă la capătul căruia băieții lui Romică Ciobanu pot desface șampania promovării în Liga a II-a, cu două etape rămase până la finalul sezonului. Pentru acest joc, toți fanii petroliști sunt așteptați în număr cât mai mare în tribune, având în continuare la dispoziție varianta achiziționării biletelor de la casa Stadionului „Ilie Oană”, astăzi, între orele 9:00 și 16:30, dar și mâine, până la ora de start a confruntării. Prețurile biletelor sunt cele deja cunoscute pentru sezonul în curs și sunt de 6 lei, la cele două peluze, 10 lei – la Tribuna a II-a, 15 lei – la Tribuna I, și 20 de lei, la Tribuna 0.