Petre Apostol

Echipa de volei masculin Tricolorul LMV Ploieşti îşi doreşte să aibă cât mai mulţi suporteri şi la meciurile din deplasare. Iar cu fiecare ocazie, la partidele care se desfăşoară în apropiere de Ploieşti, realizează o deplasare organizată pentru cei care vor să susţină echipa din tribună.
Este cazul şi cu ocazia primei partide din returul fazei finale din Divizia A1, programată luni, cu CSM Bucureşti, la Dobroeşti, echipa ploieşteană realizând o invitaţie pentru cei care vor să susţină formaţia la acest meci, astfel: „Galeria Tricolorul se reunește din nou! Vino cu noi să-i susținem pe băieți la meciul cu CSM București, care va avea loc luni, 2 aprilie, de la ora 19.45, la sala Unirea Dobroești. Noi îți punem la dispoziție transportul, tu hai cu energie, să facem galerie!”.
Doritorii de a însoţi echipa la meciul de la Dobroeşti sunt aşteptaţi să trimită un mesaj privat pe pagina oficială de facebook a clubului cu numele lor. Iar reprezentanţii clubului ploieştean vor pune la dispoziţie un autocar de 45 de locuri pentru deplasarea la Dobroeşti, acolo unde va avea loc meciul de luni, cu CSM Bucureşti, care va închide runda a VI-a din faza finală a campionatului.
La fel ca la meciul cu Steaua Bucureşti, din a doua etapă, echipa ploieşteană speră ca aportul spectatorilor îmbrăcaţi în tricouri galbene să le ofere un plus de motivaţie elevilor antrenorilor Sergiu Stancu şi Mădălin Marinescu şi să răzbune înfrângerea din prima parte a campionatului suferită la Dobroeşti.
Plecarea la meci se va realiza luni, de la ora 17:45, de la Sala Sporturilor „Olimpia” din Ploieşti.