CSM Flacăra Moreni – FC Petrolul Ploiești 0-2 (0-2)

Bogdan Chitic

Liderul seriei a III-a a Ligii a III-a, FC Petrolul Ploiești, a rezolvat în mai puțin de două minute soarta celui de-al treilea meci disputat în returul campionatului. Ieri după-amiază, în Dâmbovița, „lupii” s-au impus cu 2-0 în fața Flacărei Moreni, prin golurile marcate de Sergiu Arnăutu (18) și Alexandru Ciocâlteu (20), la care Georgian Păun – unul dintre cei mai buni jucători petroliști în această partidă, a avut o contribuție decisivă. De remarcat că, pe final, morenarii au rămas în doar opt fotbaliști de câmp, asta după ce „căpitanul” Mihai Plăcintă (88) a fost trimis la vestiare în urma unui fault, la centrul terenului, asupra lui Cristian Andor, cel de-al doilea cartonaș galben arătat de centralul Dragoș Istrate fiind pe deplin meritat, iar Claudiu Drăgan și-a însoțit coechipierul după proteste vehemente și injurii la adresa arbitrului.
„A fost un meci foarte greu și pot spune că am rămas plăcut surprins de partea tactică pe care echipa gazdă a abordat-o. Ne-au blocat în multe momente, și aici se vede meritul antrenorului Gabi Paraschiv, îi felicit că ne-au opus rezistență în special în propria jumătate, dar calitatea și personalitatea jucătorilor mei au făcut în cele din urmă diferența. Pe lângă cele două goluri înscrise, am mai avut alte 3-4 ocazii în partea secundă, astfel încât victoria noastră nu poate fi pusă la îndoială”, a explicat tehnicianul Petrolului, Romică Ciobanu, la finalul întâlnirii.
După această nouă victorie, găzarii se distanțează la 5 puncte în fruntea ierarhiei față de principala contracandidată, AFCM Alexandria, care, astăzi, se va deplasa la Tunari.