V. Stoica

Reprezentanții Direcției Sanitare-Veterinare și pentru Siguranța Alimentelor Prahova au început controalele desfășurate în fiecare an înaintea Sărbătorilor Pascale, prin care se urmărește prevenirea toxiinfecțiilor alimentare și a altor probleme legate de comercializarea produselor tradiționale pentru masa de Paști. Astfel, conform directorului DSVSA Prahova, Mihai Terecoasă, vor fi intensificate controalele în unitățile de abatorizare, de procesare, depozitare și de vânzare cu amănuntul a produselor alimentare, având în vedere creșterea consumului – în această perioadă –de alimente de origine animală și nonanimală.
Astfel, până pe 7 aprilie, se va asigura permanența la sediul circumscripțiilor sanitare-veterinare din teritoriu, iar la sediul DSVSA Prahova va exista zilnic o echipă de intervenție rapidă pentru verificarea în teren a sesizărilor și a petițiilor consumatorilor, care pot fi transmise la telefonul 0244/571751, pe e-mail la office-prahova@ansvsa.ro, dar și la call-center 0800800454.