Potaissa Turda s-a impus marţi seară, scor 28-20, în fața celor de la Dunărea Călărași, în ultima partidă care a contat pentru etapa a XVIII-a din cadrul Ligii Naționale.
Partida a început extrem de echilibrat, primul gol venind abia în minutul al patrulea. Potaissa s-a desprins la trei goluri, după golul lui Thalmaier (5-2, min 8), însă Dunărea a reușit să „strângă” scorul (11-10, min 26). Horațiu Gal a cerut time-out și până la finalul primei reprizei Turda a mai marcat de patru ori, oaspeții înscriind o singură dată. Repriza a doua a fost o adevărată reprezentație de gală a lui Ionuț Irimuș, acesta reușind să „închidă” poarta. Ajutat de o apărare agresivă, Irimiuș a încasat doar două goluri în primele 18 minute ale reprizei secunde (22-13, min 47). Finalul partidei a fost unul lipsit de emoții, turdenii reușind să se impună la o diferență de opt goluri, într-un meci arbitrat de ploieşteanul Romeo Ştefan şi bucureşteanul Bogdan Ştark, arbitri internaţionali.
Meciul s-a încheiat cu 28-20 pentru gazde, iar Potaissa Turda se menţine pe locul al doilea al clasamentului, la un singur punct de lider, Steaua București.