Miercuri, 14 februarie, de la ora 19.00, pianista Ioana Maria Lupaşcu, solist concertist al Filarmonicii „Paul Constantinescu”, împreună cu Violeta Barac – Visarion, solist vocal, aduc în dar publicului ploieştean cele mai cunoscute, apreciate și îndrăgite cântece de dragoste.
De Ziua Îndrăgostiţilor, vor putea fi ascultate piese ca „Je t’aime”, „When I fall in love”, „Fly me to the Moon” sau „Love me tender”, precum şi multe alte lucrări care pun dragostea, cel mai frumos sentiment existent, pe cea mai înaltă treaptă a emoţiilor.
În interpretarea sensibilă şi plină de romantism a celor două artiste protagoniste, care la fiecare apariţie impresionează publicul prin talentul lor remarcabil, în seara de 14 februarie dragostea va fi celebrată și prin muzică.
Biletele pentru „Greatest Love Songs” sunt disponibile atât online pe ww.filarmonicaploiesti.ro, cât şi la Casa de Bilete a Filarmonicii “Paul Constantinescu” Ploieşti şi la Agenția de Teatru, la prețuri de 20 de lei – întreg, 15 lei – pensionari și 10 lei – elevi și studenți.