V. S.

Mai mulți tineri din Sinaia – elevi ai Colegiului “Mihail Cantacuzino”, la clasele cu profil de turism, au venit în sprijinul autorităților locale, promovându-și orașul la Târgul de Turism al României, desfășurat săptămâna trecută în Capitală.
Potrivit reprezentanților Primăriei Sinaia, 20 de tineri voluntari, care învață la clasele cu profil turism, s-au împărțit în grupuri și au prezentat vizitatorilor târgului și ai standului special amenajat al orașului de pe Valea Prahovei ofertele anului 2018.
Porțile Târgului de Turism București s-au deschis pe 22 februarie, iar Primăria orașului Sinaia, în parteneriat cu agenții economici cu activitate în domeniul turismului din stațiune, au prezentat ofertele turistice ale anului 2018.
Cu această ocazie a fost lansată oferta “O săptămână la schi”, promoție aflată la cea de-a III-a ediție, prin care cazarea și transportul cu telegondola vor fi la jumătate de preț în perioada 18 – 25 martie. Astfel, 6 hoteluri de 4 și 3 stele pun la dispoziție 70 de locuri de cazare, iar Telegondola Sinaia – schipass-ul pentru instalațiile ce deservesc domeniul schiabil.