Marcel Marin

Miercuri seară, Restaurant Larry, din Ploiești, a fost gazda perfectă pentru petrecerea deIMG-20171222-WA0004 final de an a celor șase grupe de juniori (2005-2011) aparținând clubului Petrosport. Evenimentul s-a bucurat de prezența a peste 150 de persoane, dintre care 80 de micuți fotbaliști și aproximativ 70 de părinți, antrenori și invitați.

Petrosport
Elevii antrenorilor Iulian Cojocaru (coordonator), Claudiu Toader și Pompiliu Stoica au primit pungi consistente cu dulciuri din partea lui Moș Crăciun, în vreme ce oficiile de gazdă au fost făcute de Matei Goruneanu și Ovidiu Costache – componenți ai grupei de elită din cadrul clubului, în lipsa patronului Florin Goruneanu, absent din motive obiective. Seara festivă, care s-a întins pe durata câtorva ore bune, s-a încheiat abia după aducerea unui tort “pe comandă”, cu sigla Petrosport.
De menționat că la banchet nu au fost prezenți jucătorii grupei de elită “2000-2001”, pregătiți de Iulian Cojocaru, care urmează să fie sărbătoriți în zilele următoare.