Sâmbătă, 30 Septembrie, are loc Ziua Porţilor Deschise la Fabrica Bergenbier din Ploieşti. Înscrierile la tururile în Fabrică se fac online, pe site-ul www.ziuaportilordeschise.ro, sau la numarul de telefon 021 27 23 206, număr cu tarif normal.

Transportul cu autocare tur-retur către fabrică este asigurat, din Ploiești de vis-a vis de Coreco, pe baza înscrierii pe site.

Tururile din cadrul Zilei Porților Deschise vor da ocazia vizitatorilor de a trece pas cu pas prin toate etapele de producție, și de a vedea în amănunt procesul de fabricare al berii.

Fabrica Bergenbier din Ploiești este una dintre cele mai moderne unități de producție a berii din Europa, iar de aici pleacă șase mărci de bere, fiecare produsă după reţetă proprie: Bergenbier, cu specialitățile sale – Bergenbier Fără Alcool, Bergenbier Fresh Grapefruit, Bergenbier Fresh Lemon, Bergenbier Fresh Grapefruit Fără Alcool, Bergenbier ALE, Noroc, Staropramen, Beck’s, Stella Artois, Stella Artois Fără Alcool şi Löwenbräu.

Participanții la Ziua Porților Deschise 2017 vor avea parte de surprize pe durata întregii vizite la Fabrica Bergenbier. Astfel, aceștia vor putea intra în lumea răcoririi adevărate alături de Bergenbier, vor putea cânta la pianul-draft Staropramen și vor experimenta realitatea virtuală alături de Beck’s. Mai mult, vor vedea cei nouă pași ai ritualului de turnare a berii Stella Artois și se vor delecta cu bucatele pregătite de Noroc.

Tururile din cadrul Zilei Portilor Deschise 2017 la Fabrica Bergenbier sunt gratuite, pe baza înscrierii pe site-ul www.ziuaportilordeschise.ro sau la numărul 021 27 23 206, tarif normal, program luni-vineri, 09:00-16:30. În cadrul tururilor pot participa doar persoanele care au împlinit 18 ani.