La sfârșitul săptămânii trecute, în urma activităților desfășurate, lucrătorii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti au depistat un bărbat din municipiu, pe numele căruia fusese emis un mandat de executare al pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de 1 an şi 3 luni închisoare pentru infracţiuni la regimul circulaţiei pe drumurile publice. A fost întocmit dosarul de penitenciar şi persoana în cauză a fost depusă la Penitenciarul Mărgineni.
Tot la sfârșitul săptămânii trecute, în urma activităților desfășurate, lucrători din cadrul Poliței Ploiești – Secția nr. 1 Poliție, Compartiment Investigații Criminale, au depistat un bărbat din Ploiești, pe numele căruia fusese emis un mandat de executare al pedepsei cu închisoarea, fiind condamnat la o pedeapsă de 3 ani și 6 luni închisoare pentru săvârșirea infracțiunilor de ultraj, ultraj contra bunelor moravuri și furt calificat. Persoana în cauză a fost depusă în Penitenciarul de Maximă Siguranță Mărgineni în vederea executării mandatului.
În urma activităților desfășurate de polițiști, în incinta Aeroportului Internațional Henry Coandă, a fost identificată o femeie din Constanța, care se sustrăgea urmăririi penale. Aceasta intenționa să părăsească teritoriul României cu destinația Germania. În continuarea anchetei, aceasta a fost preluată de către lucrătorii Poliției Ploiești, Biroul de Investigații Criminale și condusă la sediul Poliției Ploiești, unde a fost dispusă măsura reținerii pe o perioadă de 24 de ore, urmând ca femeia să fie prezentată Parchetului de pe lângă Judecătoria Ploiești cu propunere de arestare preventivă pentru o perioadă de 30 de zile.