Fostul tehnician al echipei Petrolul Ploiesti, Victor Rosca, cel care se ocupa de pregatirea formatiei de Liga A Prahova CSM Campina, nu va mai antrena, din retur, gruparea de „judet”. Zilele trecute el si-a incheiat contractul cu formatia din cel de-al doilea municipiu al judetului, echipa pe care a lasat-o pe locul secund in clasament, la egalitate de puncte cu prima clasata.
„Intelegerea cu CSM Campina s-a incheiat si nu am dorit prelungirea ei, fiind tentat sa merg la un alt loc de munca”, ne-a spus Victor Rosca. La intrebarea daca noul sau „angajator” se va numi CSM Ploiesti, in functia de sef al Centrului de Copii si Juniori, acesta a adaugat: „este probabil sa fiu numit la CSM Ploiesti, dar in momentul de fata nu am semnat nimic in acest sens. Poate in perioada imediat urmatoare o voi face”. Cum grupele de copii si de juniori ale CSM-ului par sa fie unele „fara stapan” de mai multa vreme, foarte probabil ca venirea lui Victor Rosca va pune ordine in activitatea fotbalistica juvenila.

Inlocuit cu Bogdan Onut

In locul lui Rosca, la Campina, care acum are prima sansa de promovare, dupa plecarea lui Ion Mihai de la Urlati, la Vointa Ciorani, a fost adus Bogdan Onut. Despre acest aspect, vicepresedintele gruparii CSM Campina – Dan Tanase -ne-a declarat: „nu avem ce sa-i reprosam lui Rosca din punct de vedere profesional, dar ne-am dorit un antrenor tanar. De aceea l-am instalat pe banca tehnica pe Bogdan Onut, un fost jucator de-al nostru si care a facut lucruri bune la Blejoi si Lipanesti. Daca va avea timp, din partea noastra, Onut are liber si sa continue activitatea la Lipanesti” – a precizat Tanase.

Din Liga I, spre judet !

Pentru retur, noul tehncian al Unirii, Bogdan Onut, va avea un lot imbunatatit valoric si numeric, de la incheierea turului si pana acum fiind transferati, deja, mai multi jucatori de renume. Cel mai important nume este cel al fostului jucator de Liga I, fundasul stanga Valentin Sandu, care in prima parte a sezonului a evoluat pentru Farul Constanta. Alaturi de acesta, la gruparea finantata de Adrian Nistoroiu si Virgil Guran au mai venit Marius Visan (Fortuna Brazi), Florin Gheorghe, Octavian Gheorghe (ambii, de la CS Blejoi), Gheorghe Baragan (Unirea Urlati) si Teo Bojoaca (Unirea Teleajen). Insa, conform vicepresedintelui Dan Tanase, lista de achizitii nu se va opri aici. Acesta a declarat: „in urmatoarele zile vom semna contracte cu doi fosti jucatori de Liga a II-a”.
Desigur, la un asemenea lot, CSM Campina devine marea favorita la promovarea in esalonul al treilea al fotbalului autohton.

Marian DIMA, Marcel MARIN