In aceasta seara, la Sala Sporturilor „Leonard Doroftei”, reprezentantii Clubului Sportiv Municipal Ploiesti au organizat festivitatea de final de an, la care au fost prezenti antrenorii si sportivii tuturor sectiilor. Evenimentul a fost organizat in onoarea Alinei Dumitru, una dintre cele mai valoroase sportive din judoul mondial din toate timpurile.
Alina Dumitru a deschis, practic, festivitatea, intrand printr-un culoar improvizat de sportivii sectiei de judo a gruparii, alaturi de ea fiind directorul clubului si colegele sale Andreea Chitu si Violeta Dumitru, inca doua sportive medaliate la competitii internationale. Alina a sosit la Ploiesti la numai o zi dupa ce si-a anuntat oficial retragerea din calitatea de sportiv, urmand sa se concentreze pe o cariera de antrenor. In plus, directorul gruparii ploiestene a reusit chiar sa o surprinda, anuntand ca Primaria orasului Ploiesti, la initiativa primarului Iulian Badescu, ii ofera 5000 de euro pentru performantele obtinute.
In continuarea evenimentului au urmat reprezentatii demonstrative ale sportivilor sectiilor de judo, karate si gimnastica ritmica, dupa care au fost acordate si cadouri micutilor componenti ai gruparii ploiestene.