* Cetatea Suceava – FCM Campina

Echipierii Municipalului campinean au plecat, ieri la pranz, intr-una dintre cele mai lungi deplasari ale seriei, la Suceava, in fosta cetate de scaun a lui Stefan cel Mare.
Dupa remiza de pe teren propriu, 0-0 cu Dunarea Galati, din etapa precedenta, Municipalul are nevoie de un rezultat favorabil, care sa mai atenueze acel “-4” consemnat in dreptul formatiei campinene in clasamentul “adevarului”. Ar fi o oportunitate, avand in vedere ca sucevenii au mai avut dificultati pe teren propriu in acest sezon, ei fiind – la fel ca si Municipalul – o formatie care se descurca mai bine in deplasare.
Antrenorul Stefan Nanu (in foto) se confrunta cu serioase probleme in alcatuirea unei formule de start. Ghidia si Beza – ambii eliminati de Corpodean etapa trecuta – precum si Avram, care a primit al patrulea cartonas galben, sunt suspendati pentru jocul de la Suceava. In aceasta situatie, Nanu, desi are probleme medicale – dureri lombare acute – se va regasi printre titularii formatiei fanion a municipiului Campina, tehnicianul campinean spera sa poata da lovitura la Suceava, avand in vedere ca si gazdele au destule indisponibilitati – Berezoschi si Cososchi (suspendati), Pelin, Dicher, Ungurianu (incerti medical).
Partida va fi arbitrata de Gabriel Mocean (Campia Turzii), asistat de Gabriel Barjac (Zalau), Iulian Szekely (Cluj-Napoca), in vreme ce arbitru de rezerva va fi localnicul Vlad Ciobanu, iar observator este Iosif Olah din Sfantu-Gheorghe.
Alexandru NECULAI

DISTRIBUIȚI
Articolul precedentSpionul roman, fost diplomat
Articolul următorSUS CORTINA