Fostul jucator de prima divizie, l-am numit aici pe Orlando Gheorghe, s-a reactivat in aceasta iarna la gruparea de Liga A Prahova Progresul Draganesti.
In ultimul joc disputat, Orlando a marcat doua goluri pentru noua sa formatie, in poarta celor de la CSM Campina. Chiar daca nu se mai afla la prima tinerete si are cateva kilograme in plus, fostul „gazar” s-a distrat cu defensiva campineana, reusind ambele goluri in prima repriza.
In cele din urma, meciul s-a terminat cu scorul de 3-0, Claudiu Tudor izbutind „sa puna cireasa pe tort” in ultimul minut al jocului.
Asadar, dupa ce runda trecuta a incasat patru „boabe” de la Vispesti-Blejoi, intr-o saptamana, defensiva CSM-ului a ajuns la sapte goluri primite.

Santuri pe terenul de joc de la Sinaia

Dupa cum bine se stie, iarna trecuta a nins foarte mult, ceea ce a facut ca terenurile de fotbal locale sa nu fie curatate la timp si astfel reluarea campionatului sa fie amanata de mai multe ori. Un teren de fotbal care a ramas cu… urme dupa zapada cazuta a fost cel de la Sinaia. Pentru a indeparta zapada de pe teren, oficialii echipei au folosit un utilaj greu, care a lasat urme adanci pe suprafata de joc. Astfel, orice meci de pe teren propriu al echipei de la poalele Carpatilor este o totala aventura, in asemenea conditii desfasurandu-se jocul de sambata cu CS Ceptura, castigat cu scorul de 3-2. Paradoxal, cei care au solicitat interventia medicului de mai multe ori au fost echipierii formatiei gazda!

Tur de forta pentru Andrei Moroita

Pe langa faptul ca este arbitru, prahoveanul Andrei Moroita este legitimat la echipa secunda a Astrei Ploiesti, mai exact la gruparea din Giurgiu. Sambata dimineata, el a adus victoria formatiei sale in deplasarea de la Dinamo II Bucuresti (scor: 2-1), atunci cand a marcat cu capul in ultimul minut al jocului. Apoi, 24 de ore mai tarziu, Andrei a oficiat la unul dintre derbiurile Ligii A Prahova, mai exact partida dintre CS Paulesti si CS Banesti-Urleta, joc pe care amfitrionii l-au castigat cu 2-1. La finele partidei, oficialii gruparii din Banesti s-au declarat nemultumiti de prestatia lui Moroita.

„Sateliti” doborati de pe orbita

Cele doua echipe ale prim dvizionarelor Astra si Petrolul Ploiesti, care evolueaza in Liga A Prahova, nu au castigat in runda a 21-a. Ambele formatii s-au aflat in avantaj, dar pana la urma au fost nevoite sa se declare invinse. Astfel, Petrolul II a cedat cu scorul de 3-1 disputa din deplasare cu Petrolistul Boldesti, in timp ce Astra III a pierdut, 1-4, jocul de pe terenul celor de Caraimanul Busteni. Daca in acest retur formatia din cartierul de Vest al Ploiestiului a bifat doua victorii, in schimb „lupii galbeni” au doar un punct dupa cele patru etape disputate in partea secunda a campionatului.
Grupaj realizat de Cristi DAMIAN