Meciurile programate astazi in Liga a III-a de fotbal nu sunt unele care sa prognozeze o zestre de puncte importanta pentru cele trei formatii prahovene care vor evolua in aceasta runda.
Chimia Brazi este singura dintre acestea care are o misiune accesibila, acasa, cu Sportul II Studentesc, in timp ce AFC Filipestii de Padure si CSO Plopeni vor avea „de tras” pentru a bifa rezultate pozitive in aceasta etapa.

Chimia Brazi – Sportul II Studentesc

Ca si in prima parte a campionatului, startul returului a fost unul dezastruos pentru Chimia Brazi. Daca la finele turului aveau sanse la promovarea in Liga a II-a, odata cu trecerea etapelor elevii lui Octavian Grigore s-au indepartat de acest deziderat. Mai mult, au acumulat doar un punct, si acela in fata altei formatii prahovene. Dupa deplasarile de la Titu si Clinceni, de unde s-au intors cu tolba goala de puncte, astazi vor primi replica formatiei codase Sportul II Studentesc. Va fi un prilej bun de a reusi primul succes din retur, in fata unei grupari care la ultima deplasare in Prahova a pierdut la scor de tenis ! Pentru acest joc, lotul Chimiei va fi completat cu mijlocasul Bogdan Minciuna.

CSO Plopeni – Inter Clinceni

Fara victorie in retur si cu doar un punct acumulat, formatia din Plopeni are si in aceasta runda o misiune ingrata. Pe arena „Gheorghe Silaev” va poposi Inter Clinceni, grupare care a invins Chimia Brazi in 10 jucatori. In ultimele doua jocuri de pe teren propriu, plopenarii lui Daniel Dumitrache au pierdut pe linie, ba mai mult prestatia jucatorilor a lasat de dorit. De la gazde va lipsi, cu siguranta, M. Matei, in timp ce Necatu este incert, desi se spera in recuparea sa pana la ora primului fluier al arbitrului.

Dunarea Turris Turnu Magurele – AFC Filipestii de Padure

Chiar daca nu a jucat in intermediara de marti, AFC Filipestii de Padure a acumulat primele puncte, profitand de retragerea din campionat a celor de la Argesul Mihailesti. Insa, unele voci spun ca trupa teleormaneana Dunarea Turris Turnu Magurele intentioneaza sa se retraga din campionat, chiar inaintea partidei cu echipa antrenata de Florin Stancioiu. Daca va fi asa, se va afla chiar astazi, cu putin timp inainte de startul jocului. Revenind la formatia prahoveana, singurul jucator incert este atacantul Catalin Cursaru, fotbalist care nici nu a fost folosit in ultimul joc disputat, cel pierdut la Buftea cu scorul de 0-3.
Conpet Ploiesti nu va evolua in aceasta runda pentru ca adversarul – Atletic Fieni- s-a retras din campionat.
Toate partidele care se disputa astazi in Liga a III-a vor incepe la ora 17.00.

Cristi DAMIAN, Edi MOLDOVAN