Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.
Reamintim că până la ora 17.30 în judeţul Braşov este întreruptă circulaţia rutieră pe DN1A Brădet (judeţul Braşov) – Cheia (judeţul Prahova), iar între orele 17.30 – 19.45, va fi închisă pe DN1E Poiana Braşov – Braşov (Warthe), între kilometrii 12 şi 3, cu ocazia desfăşurării competiţiei automobilistice TESS RALLY 2012.
Precizăm că Administraţia Naţională de Meteorologie a emis o informare, valabilă până astăzi la ora 24.00, conform căreia vântul va avea intensificări în toate regiunile, mai ales în timpul zilei, cu viteze ce vor depăşi izolat 50 – 60 km/h. La munte intensificările vor fi susţinute, cu rafale de peste 70 km/h.
În aceste condiţii, le recomandăm conducătorilor auto să reducă viteza de deplasare, să ţină ambele mâini pe volan şi să se aştepte la schimbări bruşte de traiectorie, mai ales când trec prin dreptul autovehiculelor de dimensiuni mari. Totodată, conducătorii auto trebuie să ţină cont şi de faptul că vântul poate rupe crengi sau chiar copaci de pe marginea drumurilor, iar orice călătorie în asemenea condiţii implică un risc.