În ziua de 27.03.2012, în baza unei autorizaţii emisă de Judecătoria Câmpina, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală numărul 4 CORNU au efectuat o percheziţie domiciliară la locuinţa lui S. Eduard din Poiana Câmpina.
Poliţiştii au găsit mai multe bunuri (scule, unelte) provenind din spargerea unui atelier electric.
De asemenea, extinzând cercetările, poliţiştii au stabilit că S. Eduard a vândut o bormaşină electrică, o motocositoare electrică, un trimer de cosit electric şi un furtun de grădină, iar aceste bunuri sunt susceptibile a proveni din spargerea casei de vacanţă, proprietatea lui C. Mihai. Aceste bunuri au fost recuperate şi predate părţii vătămate.
Cercetările continuă, în cauză urmând a fi efectuate mai multe acte de urmărire penală.

În urma activităţilor desfăşurate, poliţiştii din Cornu au depistat ieri principalul suspect al spargerii unei case de vacanţă din com. Şotrile aparţinând lui C. FLORIN domiciliat in Bucureşti. Este vorba despre S. MARIAN domiciliat în comuna Şotrile.
Acesta a fost condus la sediul Postului de poliţie Şotrile unde a fost audiat.
Cercetările vor fi continuate de lucrătorii din cadrul Sectiei de Politie Rurala nr. 4 Cornu-Post Politie Sotrile, sub aspectul savarsirii infractiunii de furt calificat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie înaintat cu propunere procedurală Prchetului de pe lângă Judecătoria Câmpina.

Tot ieri, poliţişti din Cornu, aflându-se în exercitarea atribuţiunilor de serviciu, pe raza comunei Băneşti, l-au prins în flagrant pe M. IONUŢ, de 19 ani, din Poiana-Câmpina, care spărgea mai multe plăci din beton de la gardul împrejmuitor al unei rampe ecologice.
În urma verificărilor efectuate, s-a constatat că acesta folosindu-se de un ciocan de fier a spart opt plăci de beton până la armătura metalică. Armăturile metalice rezultate în urma spargerii au fost ridicate şi predate reprezentanţilor rampei ecologice, iar ciocanul folosit la săvârşirea faptei a fost ridicat în vederea confiscării.
Din cercetările efectuate a rezultat că armătura metalică urma să fie valorificată la centrele de colectare materiale feroase.
M. Ionuţ este cercetat sub aspectul săvârşirii tentativei la infracţiunea de furt.

În urma investigaţiilor efectuate privind furtul din cabana lui M. Nabil, situată în comuna Proviţa de Jos, lucrătorii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 4 Cornu au depistat tot ieri principalii suspecţi. Este vorba despre N. Ciprian şi N. Robert, ambii domiciliaţi în comuna Proviţa de Jos .
Cercetările vor fi continuate de lucrători din cadrul Secţiei de Politie Rurala nr. 4 Cornu, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „furt calificat.