Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate drumuri naţionale sau autostrăzi cu circulaţia întreruptă din cauza unor evenimente rutiere.
Pe autostrada A2 şi în judeţul Constanţa ceaţa s-a ridicat, iar traficul rutier se desfăşoară normal.
Vremea frumoasă din acest sfârşit de săptămână i-a încurajat pe mulţi automobilişti să pornească la drum. Una dintre destinaţiile favorite a fost Valea Prahovei.
Dispeceratul de monitorizare a traficului de la Bărcăneşti, judeţul Prahova, a înregistrat vineri şi sâmbătă pe DN1, pe sensul de mers Bucureşti – Ploieşti 41.025 de autovehicule, cu aproape 2.800 mai multe decât săptămâna trecută. Aşadar, pe parcursul acestor două zile circulaţia a fost destul de intesă pe DN1 Bucureşti – Braşov, dar s-a desfăşurat fluent. Astăzi este posibil să se formeze coloane de maşini pe Valea Prahovei, dacă luăm în calcul valorile de trafic în creştere constantă de la un sfârşit de săptămână la altul şi trecerile pentru pietoni frecvent folosite mai ales în Buşteni şi Comarnic. De aceea, automobiliştilor care dinspre Braşov se îndreaptă spre Ploieşti le recomandăm să urmeze ruta alternativă DN1A Săcele – Cheia – Vălenii de Munte.