Vivi Răchită a intervenit, aseară, într-o emisiune televizată, pentru a explica decizia sa de a demisiona din funcția de antrenor al Petrolul.
Nu am spus că voi demisiona, ci mă voi retrage din funcţia de antrenor. I-am anunţat în acest sens, imediat după meci, şi pe primarul Andrei Volosevici şi pe domnul Daniel Capră, noul investitor. Îmi dau seama că echipa are nevoie de un şoc. Joi după-amiază, am stat de vorbă 60 de minute cu jucători şi aceştia mi-au spus că vor să continue tot cu mine. Le-am cerut argumente în acest sens şi au spus că promit victorii pentru următoarele meciuri. Nu de promisiuni am eu nevoie de la ei, ci de un joc bun şi eficient„, a declarat Vivi Răchită la Wyll TV.
”După meci, am sunat un antrenor şi l-am întrebat dacă vrea să se implice la FC Petrolul. Caut o persoană capabilă şi compatibilă cu actualul lot, care nu este foarte valoros. Nu avem ce face din acest punct de vedere, deoarece noi dăm 200.000 euro pe 12 jucători, iar alţii cumpără unul singur cu 250.000 de euro. Şi se vede asta în joc. Avem în lot fotbalişti lipsiţi de valoare”, a mai adăugat Răchită.