Agentia Judeteana pentru Ocuparea Fortei de Munca (AJOFM) Prahova va organiza azi, dar si in zilele de 23 si 26 martie a.c., burse ale locurilor de munca pentru cei care locuiesc in cartierele Ploiestiului. Mai exact, bursele vor fi organizate azi – in cartierul Vest la Clubul Pensionarilor de pe strada Infratirii, maine – in cartierul Nord, la sediul RATP din strada Gageni nr. 88, iar luni – in Cartierul Sud, la Scoala Generala ,,Mihai Eminescu’’ din Bulevadrul Bucuresti nr. 25 A.
Potrivit reprezentantilor AJOFM Prahova, aceasta actiune vine in sprijinul somerilor, reunind atat angajatori, cat si persoane aflate in cautarea unui loc de munca, in scopul prevenirii si al reducerii somajului din municipiul Ploiesti. ,,Evenimentul este deja la editia a doua. Anul trecut s-a desfasurat prima editie, doar in cartierul Vest. Ideea organizarii unei astfel de burse a venit din partea angajatorilor. Anul trecut, conducerea unuia dintre supermarket‑urile din oras a dorit sa angajeze personal care sa aiba locuinta cat mai aproape de locul de munca. Pentru ca strategia ni s-a parut buna am decis sa continuam, si anul acesta, organizarea de burse ale locurilor de munca, actiunea fiind centrata pe principalele cartiere din Ploiesti’’, ne-a declarat Cristiana Oprita, purtatorul de cuvant al AJOFM Prahova. Potrivit acesteia, la bursa vor participa aproximativ 30 de angajatori. In ceea ce priveste locurile de munca vacante, cele mai multe sunt destinate persoanelor fara studii superioare – confectioner, lacatus, sudor, agent de paza, dar sunt si cateva posturi vacante in domeniul asigurarilor sociale, contabilitate.
Agentii economici aflati in cautare de salariati se mai pot adresa si transmite ofertele de locuri de munca disponibile la telefon/fax 0244/571.444, 0244/577.380 sau la adresa de e-mail: ajofmTph.anofm.ro.
Chiar daca bursa locurilor de munca este organizata in mod special pentru someri, la eveniment pot participa si alte persoane aflate in cautarea unui loc de munca. Astazi, actiunea din cartierul Vest va incepe de la ora zece.

C. DOBRE