CSU Asesoft va fi reprezentată la All Star Game-ul de la Timişoara şi de Levente Szijarto. Orădeanul a prins în ultimul moment Echipa Sudului, unde va fi coleg, printre alţii, cu Arvydas Cepulis, Cătălin Burlacu şi Andrei Căpuşan. Pe banca tehnică a Sudului se va afla Vladimir Arnautovic, care va face pereche cu Tudor Costescu, antrenorul lui BCM U Piteşti.

Cătălin Burlacu: „Multumesc tuturor celor care mi-au acordat votul pentru All Star Game. Sper ca va fi un spectacol extraordinar si cu multa voie buna. Acestea sunt momentele cand jucatorii profesionisti de baschet trebuie sa arate calitate pe teren, sa isi distreze fanii, dar sa se distreze si pe ei. Fanii din Timisoara sunt fini cunoscatori ai baschetului si merita un astfel de eveniment sa-l urmareasca live. Legat de castigatoare, sper sa invinga Sudul si astfel si MVP-ul sa fie la noi!”

Andrei Căpuşan: „Pentru noi jucatorii, All Star Game-ul este o gura de oxigen venita in mijlocul unui campionat foarte greu, cu meciuri foarte disputate. Acum avem ocazia sa ne simtim bine impreuna, sa ne intalnim cu fostii colegi si sa facem un show de zile mari pentru suporteri. Si daca tot am adus vorba de ei, le multumesc fanilor pentru voturi si sper sa plece marti seara de la sala cu un zambet mare pe fata dupa spectacolul pe care il pregatim. Vor fi cateva suprize.”

www.csuasesoft.ro