Ieri, Poliţia din Boldeşti Scăeni a fost sesizată de către Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului despre faptul că un minor în vârstă de 5 ani a fost victima unei agresiuni sexuale, faptă care ar fi fost săvârşită de concubinul mamei sale.
O echipă operativă a demarat cercetările, iar în urma unei constatări medico-legale a rezultat că minorul prezintă leziuni pe corp care ar fi putut fi provocate cu un corp dur.
Din primele cercetări, a rezultat că, pe 15 ianuarie, în timp ce se afla la domiciliu împreună cu minorul, l-ar fi supus pe acesta la perversiuni sexuale.
O rudă venită în vizită pe 4 martie a remarcat leziunile existente pe corpul minorului şi a sesizat telefonic Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului. Reprezentanţii acestei instituţii l-au preluat pe minor şi l-au internat într-un centru de specialitate.
Suspectul, în vârstă de 26 de ani, a fost reţinut ieri pentru 24 de ore, ulterior fiind prezentat instanţei de judecată care a emis pe numele lui mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de viol.