Preşedintele PSD Prahova, Mircea Cosma, candidatul USL la funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean, a deschis seria evenimentelor de lansare a candidaţilor USL pentru funcţia de primar, în perioada 9-10 martie 2012, cu localităţile Boldeşti-Scăieni, Puchenii Mari şi Filipeştii de Târg.
• Vineri, 9 martie 2012, în prezenţa preşedintelui PSD Prahova, Mircea Cosma, primarul PSD al oraşului Boldeşti Scăieni, Constantin Bucuroiu, fost ofiţer MAI, şi-a anunţat candidatura pentru un nou mandat, din partea USL. La eveniment au mai fost participat secretarul executiv al PSD Prahova, Rareş Enescu, consilieri locali şi judeţeni, precum şi peste 250 de locuitori ai oraşului.
• Sâmbătă, 10 martie 2012, preşedintele Mircea Cosma a fost alături de candidatul USL la funcţia de primar al comunei Puchenii Mari, Constantin Alexandru Sorin (PSD). Acesta a intrat în cursa electorală cu prilejul unei adunări populare la care au participat peste 400 de localnici. Fost consilier local al comunei Puchenii Mari în perioada 2004-2010, Constantin Alexandru Sorin, 43 de ani, este asistent medical la Spitalul Judeţean din Ploieşti, jurist, este căsătorit şi are 2 copii.
• Cristian Stoian, candidatul USL la funcţia de primar al comunei Filipeştii de Târg din partea PSD, a fost prezentat sămbătă, 10 martie 2012, în cadrul unui eveniment la care au participat preşedinţii PSD şi PC Prahova, Mircea Cosma şi Laurenţiu Rebega, vicepreşedintele PC, Gheorghe Blaga, precum şi peste 150 de alegători.