La data de 19.02.2012, N. Adrian, domiciliat în comuna Bărcăneşti, sat Româneşti, a sesizat Secţia 2 Ploieşti despre faptul că a fost victima unei agresiuni, fiind înjunghiat cu un cuţit de către un tânăr pe care nu îl cunoaşte.
Din cercetările poliţiştilor a rezultat că N. Adrian împreună cu I. Ginel s-au deplasat la o discotecă din localitatea Potigrafu, ulterior au mers în parcarea unui restaurant. La scurt timp, lângă maşina acestora au venit doi tineri care i-au solicitat lui N. Adrian o datorie de 20 lei, acesta a refuzat, motiv pentru care aceştia i-au ameninţat pe cei doi cu câte un cuţit, după care unul dintre ei, pe care victima nu-l cunoaşte, l-a înjunghiat cu cuţitul în partea stângă a toracelui.
În urma acestui fapt numitul Nicolae Ionuţ-Adrian a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Ploieşti, unde a fost investigat medical.
În urma investigaţiilor efectuate, au fost identificaţi agresorii. Este vorba despre P. Adrian, din Băicoi(cel care doar a ameninţat-o pe victimă cu cuţitul) şi A. David(cel care a înjunghiat victima).
În cauză a fost întocmit dosar penal pentru tentativă de omor împotriva lui A. David, instanţa a dispus obligativitatea de a nu părăsi localitatea de domiciliu pentru o perioadă de 29 zile.