Formația feminină de handbal CSM Ploiești a pierdut meciul din etapa a XIV-a la Brașov, împotriva Coronei. Oaspetele au deschis scorul, dar a urmat dezastru, în minutul 10 gazdele conducând cu la 8-1! Corona a fost în continuare la fel de insistentă şi s-a distanţat în continuare, având la pauză un avantaj liniştitor : 20-11.
În repriza secundă, diferenţa a crescut la maxim 10 goluri, 23-13 (min. 36), iar la final tabela de marcaj a arătat 34-25.
De cealaltă parte, CSM Ploieşti s-a bazat pe tehnicitatea Danielei Crap, pe energia Andreei Dospin şi cam atât…Trebuie spus şi că echipa ploieşteană nu a fost ajutată deloc de cei doi portari, rotiţi între buturi în disperare de cauză, dar fără succes de antrenorul CSM-ului…A fost o victorie importantă, a patra consecutivă, în contul echipei braşovene.

Gheorghe Ionescu, antrenorul CSM Ploieşti, a declarat, pentru presa brașoveană: ”Nu am reuşit să facem faţă meciului, am comis multe greşeli, în faţa unei echipe foarte bine pregătite. Meciul s-a rupt la 8-1, diferenţă care s-a menţinut până la final, pentru că în repriza secundă scorul a fost egal. Corona este o echipă bună, care are şanse mari să prindă cupele europene. Noi am fost limitaţi la capitolul schimbări, pentru că avem un lot restrâns. Obiectivul fixat, locul opt la finalul campionatului, este acum în pericol.”

CSM Ploieşti:
Au marcat: Andreea Dospin 5, Aneta Barcan 5, Daniela Crap 4, Nicoleta Alexandrescu 3, Ramona Ştefan 3, Codruţa Zavragiu 2, Cristina Nica 2, Raluca Năstase 1