Sosită de duminică în Antalya, Astra a susținut vineri după-amiază primul joc de verificare din acest an, în compania moldovenilor de la FC Custuleni. Disputată în Complexul Arcadia din Belek, întâlnirea a fost câștigată de echipa ploiesteana, care a dominat mai autoritar decât o arată scorul de 1-0 (1-0).
Noul colectiv tehnic condus de antrenorul Conceicao a început cu formatia Lung – Bărboianu, Mihalache, Găman, Țigănașu, Seto, Băjenaru, Junior Morais, Budescu, Fatai, Tigoianu.
Mihalache a executat excelent lovitura liberă de la 19 metri, acordată în minutul 15, trimițând mingea peste zid, în plasă. După 5 minute, Băjenaru tras din penalty pe lângă poartă. Același mijlocaș avea să mai irosească o lovitură de la 11 metri, în min. 65.
La startul reprizei secunde, în locul lui Bărboianu, Țigănașu, Fatai și Tigoianu au intrat Oprsal , Vădrariu, Pătrașcu și Hamza Younes – un atacant tunisian de 25 de ani și 9 luni, aflat în probe. Pe parcurs au mai fost introduși Lungu, De Amorim, Rusu, Stan. Nu au putut fi folosiți, având diverse probleme medicale, Gângioveanu, Nogo și Ologu.