Iubitorii de teatru sunt aşteptaţi sâmbătă, de la 18.30, la piesa ”A fi sau a nu fi” de Nick Whitby, în regia lui Vlad Massaci. Această savuroasă comedie neagră este un comentariu ingenios la adresa celui de-al doilea război mondial şi, totdodată, un inspirat tribut adus eternului optimism al lumii teatrului. Din distribuție fac parte actorii secţiei Dramă: Ioan Coman, Oxana Moravec, Cristian Popa, Mihai Coadă, Otilia Pătraşcu, Ionuţ Burlan, Mihaela Popa, Ilie Gâlea, Bogdan Talaşman, Adrian Ancuţa, Karl Baker, David Ioan Coman şi Alin Teglaş.

Duminică, cu începere de la ora 18.30 se va juca piesa ”Nevastă-mea se mărită”, a secției Revistă. Regia artistică este semnată de Marcela Țimiraș iar din distribuție fac parte actorii Mirel Mâneru, Rodica Alexandru, George Liviu Frâncu, Mihaela Duţu și Baletul “Majestic”.

Teatrul de păpuși prezintă duminică începând de la ora 11.00, spectacolul pentru copii ”Cenușăreasa”. Regia artistică este semnată de Cristian Pepino. Spectacolul se va juca în sala Teatrului Toma Caragiu.

Filarmonica Paul Constantinescu a pregătit pentru marti, de la ora 19.00 un concert de exceptie, în colaborare cu Liceul de Artă, dirijat de Ovidiu Bălan. Soliști, Eduard Nica și Bogdan Preda – la clarinet, Maria Săvuță – pian și Mădălin Gabriel Pandelescu – vioară. În program vor fi prezentate lucrări de Carl Maria von Weber, Carl Stamitz, Johan Sebastian Bach, Max Bruch.

La Cinema Premiera rulează săptămâna aceasta filmul ”Pentru binele țării”, în regia lui Clint Eastwood. Un film biografic care este centrat pe descrierea vieţii celebrului director FBI, J. Edgar Hoover. Drama se concentrează în special pe viaţa privată a personajului, fiind acuzat adesea de homosexualitate datorită relaţiei sale speciale cu Clyde Tolson, care în final a moştenit toată averea lui Hoover, dar şi asupra carierei sale scandaloase, fiind Maestru Mason în Loja Federală din Washington. În rolurile principale, Leonardo DiCaprio, Josh Hamilton, Geohf Pierson și Judi Dench. Filmul va rula zilnic, de la orele 13 și 21. Tot la Cinema Premiera, zilnic de la orele 15.30, 17:00 și 19:00 rulează filmul horor Lumea de dincolo: Trezirea la viață.

La Premiera Caffe Cinema 3D, începând de astăzi până joi, de la orele 13:00, 15:00 17:00 19:00 și 21:00 rulează filmul de animație Ștrumfii, în format 3D.