Oficialii echipei FC Petrolul l-au pierdut de-o maniera hilara pe sarbul Alcsandar Petrovici. Dupa ce au rupt intelegerea contractuala cu fotbalistul, chiar la cererea acestuia, Vivi Rachita si Alexandru Crangu si-au dat seama ca i l-au pasat fara un motiv real celor de la Concordia Chiajna. Astfel, reactia clubului Petrolului a fost una virulenta, la care oficialii clubului ilfovean au gasit imediat un raspuns.
În urma articolului postat pe site-ul oficial al echipei Petrolul Ploieşti, „Precizări în cazul Petrovic”, prin care este înfierată cu mânie proletară modalitatea de transfer a jucătorului Aleksandar Petrovic la echipa Concordia Chiajna, clubul nostru face următoarele precizări:
Clubul Sportiv Concordia Chiajna anunţă că transferul jucătorului sârb Aleksandar Petrovic a fost făcut conform regulamentelor FIFA în vigoare şi, aşa cum se arartă şi în comunicatul postat pe saitul grupării Petrolul Ploieşti, jucătorul a semnat cu echipa noastră „la doar o zi după ce fundaşul sârb a solicitat rezilierea contractului”, motiv pentru care ne exprimăm mirarea că oficialii Petrolului nu au înţeles că jucătorul în cauză s-a transferat respectându-se regulamentele. „Noi l-am luat din postură de jucător liber de contract. Petrovic ne-a fost propus de impresarul său, italianul Mariano Bizari, iar antrenorul Rechecamf şi-a dat acordul pentru cooptarea acestuia în lotul formaţiei noastre. Nu văd de ce oficialii prahoveni nu au înţeles că noi am transferat un jucător care nu avea niciun alt angajament. În afară de asta, Concordia Chiajna este singurul club din Liga 1 care nu are datorii financiare faţă de jucători, antrenori sau alţi angajaţi ai clubului. De asemenea, nu am avut până acum niciun proces la comisiile de disciplină privind neplata unor jucători”, a precizat managerul Concordiei, Mircea Minea.
”Jucătorul Aleksandar Petrovic, prin managerul său Mariano Bizari, a sosit la clubul nostru cu hârtia de reziliere cu Petrolul Ploieşti în mână. Îmi pare rău că oficialii clubului prahovean au înţeles greşit această situaţie, dar noi am înregistrat un jucător care şi-a negociat contractul cu preşedintele clubului Chiajna cu această reziliere de comun acord între el şi Petrolul Polieşti. Motivele rupturii dintre Petrovic şi Petrolul nu ţin de politica clubului nostru. Am negociat în baza acestei hârtii. Clubul nostru are toată consideraţia pentru oficialii clubului Petrolul”, a spus managerul general al Concordiei, Ana Maria Prodan, pentru cotidianul Libertatea.