Paul Parvulescu, noul jucator al echipei Steaua

Steaua a reusit primul transfer important din perioada de iarna, ros-albastrii aducandu-l pe Paul Parvulescu, de la Gaz Metan Medias. Mutarea este una surprinzatoare, tinand cont de faptul ca fotbalistul era dat ca si transferat la Dinamo. Parvulescu a semnat o intelegere valabila pentru urmatorii cinci ani cu echipa bucuresteana.
“Sunt foarte fericit pentru alegerea facuta. Tot timpul mi-am dorit sa ajung la un club mare si sunt foarte bucuros ca am ajuns aici. De acum inainte totul va depinde de mine si de evolutiile mele. Sunt convins ca fanii ma vor primi foarte bine la echipa”, a declarat mijlocasul pentru site-ul oficial al Stelei. Conform patronului stelist, Parvulescu a fost adus in schimbul sumei de 700.000 de euro plus TVA. Parvulescu a fost dorit cu insistenta de Dinamo, antrenorul Liviu Ciobotariu confirmand acest lucru. In varsta de 23 de ani, Parvulescu s-a facut remarcat la Medias, sub comanda lui Cristi Pustai. Parvulescu are o cota de piata de 900.000 de euro.
Finantatorul FC Steaua, Gigi Becali, a declarat miercuri ca a platit 700.000 de euro plus TVA pentru transferul lui Paul Parvulescu, de la Gaz Metan Medias, si ca a realizat aceasta achizitie pentru a se razbuna pe presedintele CA al FC Dinamo, Nicolae Badea.
“Parvulescu a costat 700.000 de euro plus TVA, deci un milion de euro. L-am luat pe Parvulescu pentru a juca fundas stanga, in locul lui Latovlevici. Jucatorul a declarat in trecut ca este dinamovist, dar eu am vorbit cu el si mi-a zis ca spunea asta, deoarece Dinamo il curta tot timpul. Important este ca a venit la Steaua si asta inseamna ca este stelist. Il doream demult pe Parvulescu, dar avand in vedere ca era finul meu acolo, stiam ca il vrea si Cristi Borcea, si nu puteam”, a spus Becali. Oficialul stelist a mentionat ca a decis sa-l transfere pe Parvulescu, care era dorit de rivala Dinamo, pentru a se razbuna pe Nicolae Badea, pe care il acuza ca a trimis oferte gruparii FC Brasov pentru jucatorul Alexandru Chipciu, desi acesta ajunsese deja la un acord cu Steaua. “Motivul mi l-a dat Badea. Daca el nu trimitea mesaje la Brasov, nu aveam cum sa fac asta. Badea a trimis oferte pentru un jucator care semnase deja cu Steaua. Ei trimiteau inca oferta la Brasov. Si atunci am zis, daca este vorba asa, hai sa fie unu la unu. Acum, Nicolae Badea poate trimite oferte in continuare”, a precizat Becali. El a adaugat ca mai doreste un singur jucator in aceasta iarna, pe Wesley Lopes, de la FC Vaslui. “Nu stiu daca impresarii i-au transmis oferta mea si vreau sa vorbesc eu cu Wesley”, a spus Becali.

Bogdan Lobont, tata pentru a doua oara

Portarul echipei AS Roma, Bogdan Lobont, a devenit tata pentru a doua oara, sotia sa Iulia dand nastere miercuri unei fetite, care va purta numele Azaria Letizia, informeaza site-ul oficial al gruparii romane. “S-a nascut Azaria Letizia, fetita portarului Bogdan. Un sincer bun venit in familia jucatorului cu numarul 1 din echipa noastra”, a fost mesajul aparut pe site-ul echipei AS Roma.
Bogdan Lobont mai are un baiat, dintr-o relatie anterioara, Andrei Cristian, in varsta de 7 ani.