Consilierii au uitat ca au fost alesi pentru a apara interesul cetateanului si s-au contrat in sedinta pe teme politice. La sedinta consiliului judetean a fost prezent chiar si primarul Ploiestiului, Andrei Volosevici, care le-a suflat consilierilor PDL ce sa zica in momentul in care acestia au luat cuvantul.
Scandalul dintre consilierii judeţeni a început când consilierii PNL au anunţat că noul lider al grupului lor este liberalul Mircea Roşca, acesta urmând să-l înlocuiască pe Adrian Semcu. În calitate de nou lider, Roşca a cerut ca cele 500 de milioane la care renunță comuna Berceni să fie alocate primăriei Florești. Asta în timp ce comuna Bălțești să rămână cu 750 milioane lei vechi, iar Ariceștii Zeletin să primească 600 milioane. Consilierul PNL Mircea Roşca a venit cu această propunere după ce banii alocaţi iniţial comunei Berceni au fost redistribuiţi unei alte primării al cărei primar este de altă culoare politică.
De aici şedinţa s-a transformat într-un adevărat circ, iar consilierii judeţeni au uitat că trebuie să apere intersele cetăţeanului şi nu ale partidelor.
Aici a avut ceva de comentat şi primarul Andrei Volosevici. Cum nu putea lua cuvântul în şedinţa Consiliului Judeţean Prahova, Volosevici şi-a exprimat părerea prin vocea consilierului PDL Dragoş Gunia.

Mai multe informații despre acest subiect, dar și imagini, puteți urmări la Știrile Prahova TV din această seară, de la ora 19:30 și 23:00.