Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră se circulă normal pe drumurile naţionale şi autostrăzi, nefiind semnalate întreruperi ale traficului rutier cauzate de producerea vreunui accident grav de circulaţie.
Precizăm că astăzi, până la ora 16.00, pe Autostrada A1 Bucureşti – Piteşti se execută lucrări de reparaţii pe benzile întâi şi de urgenţă ale sensului de mers către Piteşti, în zona kilometrului 73+100. Conducătorii auto sunt sfătuiţi să reducă viteza, să se asigure şi să se încadreze din timp pe banda rămasă liberă.
În judeţul Ilfov, pe DN5, de la ieşirea din municipiul Bucureşti până la limita cu judeţul Giurgiu, între kilometrii 7+573 metri şi 19+220 metri, se execută lucrări de modernizare. Pe unele porţiuni traficul rutier se desfăşoară restricţionat, dirijat de semafoare sau piloţi de trafic.
.În judeţul Alba, pasajul superior peste calea ferată de pe DN1, situat la intrarea în municipiul Alba Iulia dinspre Sebeş, între kilometrii 377+923 metri şi 378+116 metri, este închis pentru lucrări. Autovehiculele circulă pe rute ocolitoare.
În judeţul Mureş, pe DN13A Bălăuşeri – Praid, în zona Viforoasa, la kilometrul 8+696 metri, un pod este în lucru. Se circulă pe rute ocolitoare.
Pe DN1-Centura de Vest a municipiului Ploieşti se execută lucrări de reparaţii şi întreţinere pe pasarela de la Brazi, la kilometrul 55+720 metri, pe prima bandă a sensului de mers Braşov – Bucureşti.