La invitatia Asociatiei Judetene de Gimnastica Ritmica si Clubului de Gimnastica Ritmica CORRADO Iasi, Sectia de Gimnastica Ritmica a Clubului Sportiv Municipal Ploiesti va participa, in perioada 25 – 27 noiembrie, la a VII-a editie a Concursului International „Memorial Gineta Stoenescu” 2011.

Peste 100 de gimnaste din Republica Moldova, Ucraina, Grecia, Bulgaria, Franta, Israel, Bosnia-Hertegovina, Rusia si Romania isi dau intalnire in Sala Polivalenta din Iasi intr-o competitie care-si doreste sa inspire, sa motiveze si sa incurajeze dragostea pentru gimnastica ritmica.

De asemenea, va fi organizat si un festival al ansamblurilor de gimnastica ritmica unde vor fi prezente mai multe cluburi din tara.
Conform site-ului organizatorilor concursul va incepe in data de 26 noiembrie ora 9.00 si se va incheia duminica, 27 noiembrie ora 14.00.

Clubul Sportiv Municipal Ploiesti va fi reprezentat in concursul categoriei a IV-a (8-10 ani) de Iulia Chirvasa (9 ani) si Livia Ioana Harcan (9 ani), in concursul categoriei a III-a (10-12 ani) de Cesima Cristina Nechifor (10 ani) si Iulia Adriana Cretu (11 ani) iar la categoria Mica Gimnasta de Alexandra Denisa Stoian (8 ani).