Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că la această oră nu sunt semnalate întreruperi ale traficului rutier pe autostrăzi sau drumuri naţionale din cauza unor accidente de circulaţie.
Pe unele sectoare de drum se execută diverse lucrări, iar traficul rutier este uşor îngreunat sau chiar deviat.
Pe DN1-Centura de Vest a municipiului Ploieşti, până în data de 15 noiembrie 2011, se execută lucrări de reparaţii şi întreţinere pe pasarela de la Brazi, la kilometrul 55+720 metri, pe prima bandă a sensului de mers Braşov – Bucureşti.
Tot în judeţul Prahova, pe DN1, la kilometrul 93, în zona Cornu, se circulă cu restricţie de viteză pe sensul de mers Braşov – Ploieşti, pe o singură bandă, în urma producerii unei alunecări de teren.
În judeţul Ilfov, pe DN5, de la ieşirea din municipiul Bucureşti până la limita cu judeţul Giurgiu, între kilometrii 7+573 metri şi 19+220 metri, se execută lucrări de modernizare care includ refacerea suprafeţei carosabile şi amenajarea unor intersecţii cu sens giratoriu. Pe unele porţiuni traficul rutier se desfăşoară restricţionat, pe o bandă, dirijat de semafoare sau piloţi de trafic.
Tot în judeţul Ilfov, pe DN1A Bucureşti – Ploieşti, la kilometrul 18+230 metri, în zona Buftea, se execută lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată. Circulaţia dinspre Bucureşti către Ploieşti este deviată pe strada Fulger din oraş.
În judeţul Argeş, în localitatea Valea Ursului, comuna Bascov, pe DN7, la kilometrul 120+650 metri, la o trecere la nivel cu calea ferată, unde conducătorii auto reduc viteza, se formează mici coloane de autovehicule.
În judeţul Mureş, pe DN13A Bălăuşeri – Praid, în zona Viforoasa, se execdută lucrări la un pod, la kilometrul 8+696 metri. Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone circulă pe o variantă locală, iar traficul greu de pe ruta Bălăuşeri – Sovata – Gheorgheni (DN13A – DN13B) se desfăşoară deviat, pe DN15, prin Reghin şi Topliţa. Se preconizează că lucrările vor fi terminate la sfârşitul lunii noiembrie.