Ora 07:46: 9 perchezitii domiciliare se executa in Barcanesti si Ploiesti, la domiciliul unor suspecti de comiterea mai multor furturi. Revenim cu detalii.
UPDATE: Acţiune de amploare a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova: nouă percheziţii au fost efectuate în această dimineaţă la domiciliile mai multor suspecţi de comiterea unor furturi din locuinţe.

În această dimineaţă, poliţiştii Inspectoratului Judeţean de Poliţie Prahova au efectuat trei percheziţii domiciliare în municipiul Ploieşti şi şase în comuna Bărcăneşti, la locuinţele unor persoane suspectate de comiterea mai multor furturi din locuinţe.
La acţiuni au participat poliţişti din cadrul Poliţiei Municipiului Ploieşti, Serviciului de Investigaţii Criminale, Serviciului Arme, Explozivi, Substanţe Periculoase, Poliţiei Municipiului Câmpina şi Serviciului Rutier, cu sprijinul Serviciului Criminalistic şi al luptătorilor S.I.R.
În zonele unde au fost efectuate percheziţiile s-a luat măsura instituirii de filtre rutiere autovehiculele aflate în tranzit fiind controlate în vederea depistării persoanelor suspecte şi a bunurilor a căror provenienţă nu poate fi justificată.
Cu această ocazie, au fost puse în aplicare 7 mandate de aducere, emise pe numele unor persoane cercetate în cadrul dosarelor penale aflate în lucru.
Din locuinţele percheziţionate au fost ridicate aparatură electronică şi alte bunuri, susceptibile a proveni din comiterea de infracţiuni sau care au fost fost folosite la comiterea acestora.
La sediul Poliţiei au fost conduse mai multe persoane suspecte, faţă de care sunt efectuate cercetări în vederea documentării întregii activităţi infracţionale.