Steaua a fost eliminata din Cupa, dupa ce a pierdut la Timisoara, 2-0 cu Poli. Dupa 4 meciuri consecutive in care elevii sai nu au reusit sa inscrie, Ilie Stan spune ca nu are prea multe solutii si ca spera sa nu fie dat afara pana in iarna.
“Ar fi multe de spus. Am spus inainte de joc ca va fi poate mai greu decat cu Dinamo sau Rapid. Nu am reusit sa-i trezesc si s-a intamplat ce s-a intamplat. Am tratat meciul cu maxima seriozitate. O sa vedem ce o sa facem. Sper ca domnul Becali sa aiba rabdare pana in iarna, sa facem o strategie si macar sa reusim sa ne batem pentru castigarea campionatului. La fiecare joc e presiune si ne dorim sa castigam”.
Pe de alta parte, Gigi Becali i-a dat un ultimatum antrenorului sau: castiga urmatoarele 5 meciuri in campionat sau pleaca.
“Astept sa vad ce facem in campionat. Cu Petrolul se termina totul, daca nu batem. Toate meciurile sunt decisive. Stan trebuie sa castige patru meciuri si eu zic ca e foarte usor: Petrolul, Chiajna, Brasov, Ceahlaul. Dupa, vine o misiune putin mai grea, cu Dinamo. Nu castiga tot, vine taifunul. Stiti voi ce inseamna sa vina taifunul la Steaua” , a declarat Gigi Becali.