Ieri, pe raza municipiului Ploieşti, a fost organizată o acţiune în vederea combaterii cauzelor generatoare de accidente, dar şi pentru identificarea conducătorilor auto care nu respectă normele legale privind acordarea priorităţii de trecere pietonilor angajaţi regulamentar în traversarea străzii.
Din cele 27 de autovehicule controlate, în cazul a 19 dintre ele a fost necesară aplicarea de sancţiuni contravenţionale, totodată impunându-se reţinerea a şapte permise de conducere.
Poliţia Municipiului Câmpina a organizat ieri o acţiune pe raza municipiului şi comunelor limitrofe, vizate fiind şi de această dată cauzele generatoare de evenimente rutiere.
În timpul acţiunii au fost controlate 114 autovehicule, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 48 de sancţiuni contravenţionale, în principal pentru depăşirea vitezei legale şi nepurtarea centurii de siguranţă.
Valoarea sancţiunilor aplicate este de 8.218 lei, totodată fiind reţinut un permis de conducere şi un certificate de înmatriculare auto.