Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că în jurul orei 11.00, un accident foarte grav a avut loc în judeţul Timiş, pe DN6 Recaş – Şuştra, la kilometrul 530+450 metri. Este vorba despre o coliziune frontală între două autoturisme, în urma căreia două persoane şi-au pierdut viaţa, iar alte trei au fost grav rănite. Traficul rutier se desfăşoară în continuare îngreunat, pe un fir, alternativ.
Circulaţia auto pe DN1( breteaua de intrare pe Autostrada A3 dinspre Oradea) a revenit la normal în judeţul Cluj. Amintim că, din pricina unui accident în care au fost implicate două autoturisme( în jurul orei 10.00), circulaţia rutieră fusese vreme de aproximativ două ore oprită la kilometrul 492, în zona Gilău. Evenimentul s-a soldat cu rănirea a trei persoane.
Precizăm că în judeţul Prahova, pe DN1, există trei zone în care se execută lucrări:
• la kilometrul 55+720, pe pasarela de la Brazi – pe prima bandă a sensului de mers Braşov – Bucureşti;
• între kilometrii 58 şi 66 – este afectată circulaţia pe benzile numărul 2;
• la kilometrul 93, în zona Cornu – se circulă cu restricţie de viteză pe sensul de mers Braşov – Ploieşti, pe o singură bandă, în urma producerii unei alunecări de teren.
Semnalăm că pe Autostrada A2 Bucureşti – Constanţa, pe sensul de mers către Cernavodă, la kilometrul 158 se repară sau se înlocuiesc glisierele metalice de protecţie, fiind restricţionată circulaţia pe prima bandă. De asemenea, pe sensul către Capitală, între kilometrii 52 şi 35, se repară glisiera mediană, fiind ocupată banda numărul doi.
Pentru evitarea accidentelor, conducătorii auto sunt sfătuiţi să ruleze cu atenţie sporită şi să schimbe din timp banda de circulaţie, nu înainte de a semnaliza.