Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, la această oră, nu sunt anunţate probleme majore de fluenţă a circulaţiei rutiere pe drumurile naţionale şi autostrăzi sau artere blocate din cauza vreunui eveniment rutier.
În judeţul Mureş, pe DN13A Bălăuşeri – Praid, în zona Viforoasa, se execută lucrări la un pod, la kilometrul 8+696 metri. Autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mică de 3,5 tone circulă pe o variantă locală, iar traficul greu de pe ruta Bălăuşeri – Sovata – Gheorgheni (DN13A – DN13B) se desfăşoară deviat, pe DN15, prin Reghin şi Topliţa. Se preconizează că lucrările vor fi terminate la sfârşitul lunii noiembrie.
În judeţul Constanţa, începând din data de 1 octombrie 2011, traficul greu (autovehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone) a fost deviat pe noua variantă de ocolire a municipiului Constanţa, pe următoarea rută: intersecţie DN3 cu autostrada A4 – autostrada A4 (segmentul noii variante de ocolire a municipiului Constanţa) – intrare pe DN39. Către port se iese de pe DN39 înainte de podul rutier care traversează Canalul Dunăre-Marea Neagră, în zona Agigea, pe un drum paralel – viraj stânga pe sub un pod.
În judeţul Bihor, până duminică, 16 octombrie a.c., circulaţia rutieră este întreruptă pe centura municipiului Oradea, în vederea executării unor lucrări la o trecere la nivel cu calea ferată. Traficul auto dinspre şi către Cluj-Napoca (DN1) va fi deviat pe câteva străzi din municipiul Oradea.
În judeţul Prahova se execută lucrări de reparaţii şi întreţinere pe DN1- Centura de Vest a municipiului Ploieşti, pe pasarela de la Brazi, la kilometrul 55+720 de metri, pe prima bandă a sensului de mers Braşov – Bucureşti. Se preconizează că lucrările vor fi încheiate în data de 15 noiembrie 2011.