Toate unitătile turistice de pe Valea Prahovei și-au atras clienții de Paște cu oferte gastronomice de excepție, iar hotelierii s-au gândit la tot felul de tertipuri comerciale de la reduceri la cazări, cine gratiute din partea casei sau programe umoristice și muzicale. Bucătarii au avut o săptămână grea.
Meniurile au fost stabilite cu multă atenție. De pe masa de Paște nu vor lipsi ouăle rosii și cozonacul, mâncărurile tradiționale ca borșul, stufatul sau mielul la tavă, dar nici reparatele din pește precum: crapul umplut, stiuca umplută sau somon fume.
Reprezentanții unităților hoteliere vor continua seria ofertelor și reducerilor la pachetele turistice, din următoarea perioadă.
Hotelierii si cabanierii de pe Valea Prahovei spun că de Paște va fi aglomeratie în stațiunile montane. La Sinaia fiind așteptați peste opt mii de turiști, mai ales că pe pârtiile de altitudine din Valea Dorului se poate schia în voie. Cei mai mulți dintre cei veniți la munte vor lua parte la slujba de Înviere de la Mânăstirea din Sinaia și la Mânăstirea Caraiman din Bușteni.