Partida dintre Steaua şi Petrolul şi-a respectat statutul de derbi atât prin prisma evoluţiilor celor două echipe, cât şi prin cea a comportamentului suporterilor. Aflaţi în număr mare pe “Naţional Arena”, fanii petrolişti şi-au susţinut în mod exemplar favoriţii, aşa cum, de altfel, o fac cu fiecare ocazie. Clubul le mulţumeşte public pentru ataşamentul de care dau dovadă, sprijin fără de care, cu siguranţă, echipei i-ar fi fost foarte greu să lupte pentru îndeplinirea obiectivelor propuse.
După cum se ştie, cea mai mare parte a suporterilor petrolişti a făcut deplasarea către Bucureşti cu o garnitură de tren special închiriată pentru întâlnirea de aseară, iar drumul a decurs fără incidente, contrar unor informaţii eronate apărute în mass-media. Galeria “galben-albaştrilor” a primit, de altfel, aprecieri din partea SNTFC CFR Călători SA, într-un document trimis, astăzi, pe adresa clubului. “SNTFC CFR Călători SA mulţumeşte suporterilor echipei Petrolul Ploieşti pentru transportul efectuat în condiţii civilizate şi fără incidente majore”, se arată în documentul pe care îl puteţi vedea în facsimil.
FC Petrolul Ploieşti adresează mulţumiri conducerii SNTFC CFR Călători SA pentru sprijinul acordat şi îşi exprimă deplina încrederea că lucrurile vor decurge în aceleaşi condiţii de normalitate şi cu prilejul viitoarelor colaborări.