Petroliştii au lăsat în urmă meciul cu campioana CFR Cluj, intrând în febra pregătirilor pentru o altă confruntare extrem de importantă în ceea ce priveşte zona superioară a clasamentului. Sâmbătă, jucătorii lui Cosmin Contra vor evolua pe terenul celor de la Pandurii Tg. Jiu, într-un veritabil derbi al rundei cu numărul XXV, “lupii” putându-şi detrona adversarii de pe podiumul Ligii I în eventualitatea unei victorii.
“Găzarii” şi-au reluat antrenamentele ieri dimineaţă, cu o şedinţă de refacere desfăşurată pe stadionul “Ilie Oană”. Astăzi, pregătirile s-au derulat la baza de la Crângul lui Bot, iar mâine şi joi petroliştii vor merge să se antreneze la Centrul Naţional de Fotbal al FRF, de la Mogoşoaia.
Vineri dimineaţă, ploieştenii vor pleca spre Tg. Jiu, acolo unde, după-amiaza, vor efectua un ultim antrenament înaintea partidei ce se va disputa sâmbătă, de la ora 19.30. Delegaţia petrolistă va rămâne, apoi, în localitatea gorjeană şi după finalul întâlnirii, revenirea acasă urmând să se facă în cursul zilei de duminică.