Aflaţi, de miercuri, la Belek, jucătorii lui Cosmin Contra vor susţine, astăzi, primul test din cel de-al doilea stagiu de pregătire pe care îl efectuează, în această iarnă, în Antalya. Petrolul va întâlni campioana la zi a Sloveniei, NK Maribor, formaţie care domină autoritar şi actuala ediţie a competiţiei interne, aflându-se pe primul loc în clasament, la o distanţă de 9 puncte de următoarea clasată, Olimpia Ljubljana.
Maribor este, de altfel, cel mai de succes club din Slovenia, având în palmares zece titluri naţionale, şapte „Cupe” şi două „Supercupe”. În vară, Maribor a ajuns până în ultimul tur preliminar al Ligii Campionilor, acolo unde a fost eliminată de Dinamo Zagreb, mergând, mai apoi, în grupele „Europa League”, fază în care a acumulat patru puncte, după o victorie, 3-0, cu Panathinaikos, şi o remiză, 1-1, cu Tottenham.
Partida dintre FC Petrolul şi NK Maribor se va disputa de la ora 19.00, pe baza „Susesi”, şi va fi transmisă, în direct, de către Digisport 1.

Fără Boudjemaa şi Sauvadet
Cosmin Contra nu va putea conta, în această seară, pe francezii Damien Boudjemaa şi Florent Sauvadet, ambii accidentându-se la antrenamentul de aseară. Boudjemaa a suferit o entorsă la genunchi, sperându-se să nu fie ceva foarte serios, în vreme ce Sauvadet a acuzat o problemă la glezna la care a suferit o entorsă în stagiul precedent. În schimb, stafful tehnic al „găzarilor” îi va vedea la lucru pe Cristian Muscalu şi Sherif Ashraf Hamid, jucători aflaţi în probe în această perioadă.