La finalul lunii ianuarie, echipa masculina de volei Tricolorul LMV Ploiesti trebuia sa sustina, in cadrul primei etape a Diviziei A2 din acest an, meciul din retur impotriva formatiei Stiinta Bacau. Dar, din cauza ninsorilor de la acea vreme, care au blocat multe drumuri nationale in regiunea Moldovei, echipa Stiinta Bacau nu s-a putut deplasa la Ploiesti, meciul fiind amanat.
Zilele trecute, forul national a stabilit si data la care partida se va juca, aceasta fiind sambata, 16 februarie, de la ora 13.00. Pana atunci, ploiestenii pregatiti de Marian Anton si Madalin Marinescu vor disputa, sambata, 9 februarie, partida din ultima etapa a fazei preliminare, impotriva formatiei Dacia Buzau.
Aflandu-se in lupta pentru ocuparea pozitiei secunde in clasament, pentru echipa Tricolorul LMV Ploiesti ambele meciuri sunt extrem de importante. In prezent, prahovenii ocupa locul al treilea, pozitie pe care au coborat dupa infrangerea din runda precedenta, fiind la doua puncte de CSM Suceava si la egalitate de puncte de gruparea Dacia Buzau, dar avand un setaveraj mai bun decat aceasta.

Petre APOSTOL