După ce, ieri, s-au văzut nevoiţi să anuleze meciul amical cu Slaven Belupo, din cauza furtunii din Antalya, astăzi, petroliştii au putut să se întoarcă la programul normal de pregătire. Temperatura a sărit, iarăşi, de 15 grade, aşa că “lupii” au ieşit, dimineaţă, pe teren, parcurgând, pentru început, testul “Martin Buchheit”, unul constând în serii de alergare de câte 30 de secunde, cu un interval de 15 secunde pauză între ele. S-a lucrat, apoi, tehnico-tactic, antrenamentul încheindu-se după circa 90 de minute. După-amiază, jucătorii vor avea liber, urmând ca, mâine, de la ora 17.00, să susţină primul meci din acest stagiu, în compania azerilor de la FK Qabala.

Alcenat a ajuns în cantonament
La antrenamentul de astăzi dimineaţă a participat şi fundaşul dreapta Jean Sony Alcenat. Acesta a ajuns, aseară, în Antalya, revenind de la o acţiune a echipei naţionale a statului Haiti.

Un atacant în probe
Cosmin Contra îl va urmări, cu ocazia întâlnirii de mâine, pe atacantul Yakup Ramazan Zorlu. Născut pe 26.03.1991, la Orleans, Yakup Zorlu (1.87 metri) are dublă cetăţenie, turcă şi franceză, iar ultima dată a evoluat în Germania, pentru echipa de eşalon inferior VfB Lubeck.

www.fcpetrolul.ro